За Нас

платове на едро, платове, склад за платове, platove na edro, platove

Магазинът на фирма Пирето 2011 Асеновград се занимава с продажбата на луксозни платове за булчински и бални рокли на едро и дребно.

В склада за платове ще намерите всички видове оргарнза, сатени, тафти, шифони, дантели, тюлове с отлично качество, както и аксесоари необходими за ушиването на официален тоалет.

платове на едро, платове, склад за платове, platove na edro, platove, сатен, дантела, тафта, органза, шифон, platove na edro, sklad za platoveЗа всички производители на булчински и официални рокли Пирето 2011 е желан и успешен бизнес-партньор. Фирмата предлага на своите клиенти мостри от всички видове платове.

Тук може да намерите най-голямо разнообразие от луксозни платове и аксесоари на най-ниски цени и да изберете предпочитания от Вас плат за Вашата красива булчинска рокля, официален или делови тоалет.

Посетете склада на Пирето 2011 и ще останете възхитени от разкошните платове, които ще послужат за ушиването на Вашата уникална рокля.

Фирмата предлага висококачествени материи внос от Китай, Тайван, Южна Корея с голямо разнообразие от цветове – над 70 цвята и цветови комбинации.

Пирето 2011 предлага и богат асортимент от аксесоари необходими за ушиването на булчинска рокля или официален тоалет: диадеми, токи, камъни, лентички, конуси, брошки, ципове, апликации, рози, ръкавици и др.